5 idéer till nyårspresenter för familj och vänner | Livsstil idag

Livsstil idag

Annons

5 idéer till nyårspresenter för familj och vänner

Att finna den rätta gåvan är inte alltid lätt. Ofta önskar sig personen i fråga ingenting eller så vet den inte vad den ska önska sig. När frågan “vad önskar du dig?” väl är ställd blir det direkt blankt i huvudet. För lite hjälp på traven har vi tagit fram några tips på bra presenter att ge bort nu till nyårstiderna.

Present nummer 1

 

En branded klocka är något som ser elegant ut och som gör att personen kan få den där extra lyxkänslan i vardagen.

Present nummer 2

Nästa gåva är kanske lik den första men även denna är bra för att få till den där extra lyxiga känslan för din närstående. En lyxig champangekylare till din vän är mer än bara lite passande att ge bort nu till nyår. Den går ju att använda direkt för champagnen! Även om champagne kanske inte dricks så ofta ger den mer känsla när det behövs.

Present nummer 3

Bilar kan vara svårt att hålla igång, eller snarare dyrt att hålla igång. Många behöver dem dock för att ta sig till exempelvis jobb, skola, dagis och så vidare. Så varför inte ge det som present? Hjälp en närstående att få ihop en månad med hopsparat kapital för finansiering bil. De kommer definitivt inte klaga på detta, vem gillar inte en gratis körmånad?

Kanske inte så mycket av en gåva men en grymt bra hjälp till någon som ska köpa sin första bil. Välj rätt försäkring till en ny bil! Detta kan vara en svår sak för den som är ny när det kommer till försäkringar. Hur vet en vad som är den bästa? Att vägleda bilköparen kommer göra denne mindre stressad, både i juletider och annars.

Present nummer 4

Att planera gör de flesta och de som inte gör det kanske skulle behöva bli bättre på det. Det går att skriva och sätta upp post-it-lappar för saker som är viktiga att komma ihåg men ibland blir det svårt att hålla reda på alla olika lappar. Därför är nästa gåva en bullet journal där mottagaren kan organisera dåtid, nutid och framtid – allt på samma ställe!

Present nummer 5

 

Den sista gåvan blir en liten bonus, då vi egentligen hade fem stycken att erbjuda. En staycation! En semester där ni stannar hemma hos någon av er och mest av allt umgås och har kul. Ägna er åt att göra saker som är nära hemmet och enkla att komma åt och göra. Lite time off efter julstressen för att bara njuta av lugnet, helt enkelt.

Där hade vi alla fem nyårsgåvor samt en sjätte bonusgåva ifall dessa fem inte riktigt passade in på vad du hade tänkt dig. Hoppas att du hittar den perfekta gåvan och att du även får en!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats